Over ons

Het ontstaan van Simple eXperience

Na 15 jaar met veel plezier en passie voor verschillende bedrijven in toerisme en recreatie gewerkt te hebben was in 2009 de tijd rijp voor het aanbieden van eigen evenementen. De wereldwijde ervaringen, beleven van verschillende culturen en de omgang met diverse groepen mensen hebben mij gevormd. Mijn doel is om voor iedereen een passend en uniek event te organiseren waarbij ‘keep it simple’ het uitgangspunt is.

Wortels van de Toekomst

Het logo is een uitgebreide versie van het Afrikaanse Adinkra symbool Sankofa dat ‘leren van het verleden’ symboliseert. Andere delen van het ontwerp zijn afgeleid van de Silver Fern (de zilveren varen) die bij de Maori’s staat voor ‘een nieuw begin’. Beide culturen leiden tot het volgende symbool en staat voor:

‘Ieder nieuw begin kan succesvol zijn als we de lessen uit het verleden niet vergeten.’

De wortels maken het geheel compleet en de stam sterk’.

Wat maakt ons uniek?

  • één contactpersoon die meedenkt en uw event organiseert;
  • daardoor slagvaardig is en een uniek event samenstelt;
  • ongebonden is aan één merk of bureau;
  • scherp geprijsd;
  • betrokkenheid milieu.

Overige dienstverlening

U zoekt een schipper, instructeur of trainer?
Sinds 1995 gediplomeerd schipper met vaarbewijs 1 + 2. Tevens in bezit van Marifoonbewijs. Ik vaar op de meest uiteenlopende schepen. Off shore in Ribs op hoge golven of rustig varen door de Amsterdamse grachten op kleine, grote open sloepen en salon bootjes. Sinds 2003 Gediplomeerd buitensport instructeur en inzetbaar voor alle soorten groepen en begeleiding van de volgende activiteiten: kanoën, mountainbiken, klimmen, abseilen, tokkelen en boogschieten. Deze onderdelen kunnen ook ingezet worden voor teambuilding. Als trainer heb ik ervaren dat door combinatie met buitenactiviteiten groepsprocessen op een andere manier tot uiting komen.